به گزارش قدس خراسان، پیر حسین کولیوند روز پنجشنبه در نشست مجمع عمومی هلال احمر در مشهد اظهار کرد: سرمایه اجتماعی هلال احمر ایران اکنون در بین مردم و مسوولان در سطح ملی و بینالمللی ارتقا یافته است.
رئیس جمعیت هلال احمر افزود: در سال ۱۴۰۱ انحرافی از برنامهریزیهای انجام شده نداشتیم و حتی در بعضی موارد فراتر از برنامهریزی عمل کردیم.
وی ادامه داد: به عنوان نمونه در حوزه جوانان تا امروز بیش از یک میلیون عضو جوان شناسنامهدار جذب هلال احمر شدهاند و این عضوگیری انبوه در سال آینده منتهی به ارائه آموزشهای عمومی و تخصصی به آنها میشود.
کولیوند گفت: حضور کودکان، جوانان و نوجوانان در هلال احمر سرمایه انسانی بزرگی است. یک نمونهاش در هفته گذشته بود که اعضای جوان ما در ۴۱۸ شهرستان توانستند ۱۰۰ هزار درخت را در کمتر از ۲۰ دقیقه در سراسر کشور بکارند و این اتفاق به عنوان رکورد در دنیا ثبت شد.
رئیس جمعیت هلال احمر همچنین درباره عملکرد این جمعیت در عملیات امدادرسانی به زلزلهزدگان ترکیه و سوریه بیان کرد: "فرانچسکو روکا" رییس فدراسیون جمعیتهای صلیبسرخ و هلال احمر جهان، از بین افزون بر ۱۰۰ جمعیت امدادی که در ترکیه حضور داشتند؛ فقط از هلال احمر جمهوری اسلامی ایران قدردانی و با ارسال پیامی مکتوب از حضور به موقع و موثر امدادگران ایرانی تشکر کرد.
وی تلاش برای کاهش تبعات نامطلوب تغییرات اقلیمی را اولویت هلال احمر دانست و گفت: علاوه بر فرهنگسازی برای حفظ محیطزیست و کاشت درخت، هلال احمر کشورمان موضوع مهم تغییر اقلیمی را از محورهای دیپلماسی بشردوستانه و فعالیتهای مشترک ایران با سایر جمعیتهای ملی صلیبسرخ و هلال احمر میداند و مصمم است تا اقدامات موثر علمی و عملی برای کاهش سوانح ناشی از تغییرات اقلیمی را ادامه دهد.
کولیوند افزود: هلال احمر کشورمان امسال موفق به دریافت عالیترین نشان فدراسیون جمعیتهای صلیبسرخ و هلال احمر شد و مدال «هانری داویسون» در جریان نشستهای اساسنامهای فدراسیون در ژنو به هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اهدا شد.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به عملیات امدادرسانی در زلزله خوی و خدمات اسکان و تغذیه اضطراری به ۱۳۰ هزار نفر آسیب دیده گفت: برپایی ۱۱۰ اردوگاه در شهرستان خوی کار بزرگی بود که امدادگران هلال احمر به خوبی از پس آن برآمدند.
وی همچنین پرداخت حقوق و تحت پوشش بیمه قرارگرفتن امدادگران هلال احمر در سراسر کشور برای اولین بار در تاریخ فعالیت این جمعیت را از مهمترین دستاوردهای خود و همکارانش در سال ۱۴۰۱ دانست.
نظر شما